Arbetskvällen den 28/3

Till nästa arbetskväll bestämde vi att två bilder skulle redigeras. Länk till bilderna ligger nu på hemsidan. Men ni kan klicka redan här och komma dit. Bilderna redigeras allt efter tycke och smak men för att man ska få chansen att berätta om vad man gjort krävs lite extra. Bilderna ligger till grund för diskussion om vad man kan åstadkomma genom att använda ett bildredigeringsprogram. Bilderna ligger i en Canon och en Nikon rawfil. Fritt att redigera båda eller var och en för sig. Jobbar man i ett specifikt leverantörsprogram kan det kanske vara svårt att öppna dom. Det är ganska stora filer och det kan bli zippade filer som måste extraheras när ni laddar ner dom på er dator. Men vi har valt att ha dom så för att man ska kunna dra ordentligt i spakarna. Hoppas på mycket nöje för er och bra diskussioner på nästa möte.

PS! Det kan vara ett plus i kanten om man tar med sig bilden på dator med alla ändringar i flödet.

Välkomna! /Patrik