Utflykt till Hanö


Helgen den 6-7 september 2014 var vi några från klubben som åkte till Hanö för en fotohelg. För att komma till Hanö tar man båt från Nogersund och väl framme på Hanö checkade vi in på vandrarhemmet. Det var en snabb avlämning av bagage och sen ut och rekognosera var vi kunde ta bilder vid skymning och gryning. Det fanns många fina miljöer att fota även under dagen så det togs ett antal foto. Bl.a. var ju dovhjortarna vackra och inte allt för skygga. Framåt kvällen gick vi till restarungen och åt lite mat och drack någon öl innan det var dags att vandra iväg för skymningsfotograferande. Vid 22-tiden blev det sänggående för att orka upp vid 5-tiden. En snabb kopp kaffe och sen i väg på ett långt led.

Vi hade underbart väder och det var fina färger både på kvällen och morgonen. Det togs massor av bilder och vi kommer säkert att få se många av dem under hösten. Vi hade även tre fotografer som inte var medlemmar i klubben med oss, Paula, Katarina och Anders. Kul med lite nytt folk. Detta gav mersmak och hoppas att vi kan göra fler sådana utflykter framöver.

Christina Andersson


Tack för att vi fick följa med till Hanö! Mycket givande dagar i trevligt sällskap och kanonväder. Och så fick vi chansen att fota både soluppgång och solnedgång. Kika gärna in på Olofströms fotoklubbs Facebook sida där vi lagt ut några av våra foton.

Katarina och Paula, medlemmar i Olofströms Fotoklubb.


« av 2 »

Senast ändrad: 28 augusti, 2019 kl. 09:12