Ändringar

Vi har lagt in en extra sammankomst på tisdagen den 19/4. Då ska vi montera bilder i ramar. Mest A4 för det är såna ramar vi har många av. Vi pratar också om utskrifter, montering och utställningar i allmänhet.

Vi kunde inte vara i Hässleholm den 26:e så vi flyttar mötet till den 3:e istället. Plats är Studiefrämjandets lokaler på Vattugatan 2 i Hässleholm.

Det kommer flera sammankomster framåt som ni får planera in… Skolmuseet har frågat om hjälp med att fotografera skolplanscher när det har sin utställning i Gymnastiksalen på Tyringe skola. Vernissage den 21/5. Sedan har de öppet fler dagar i veckan som kommer och det går att komma överens med dom om särskilda öppettider för TFK. Vi får återkomma till det.

Missa nu inte våra utflykter. Ligger flera i kalendern och först ut är Wittskövle slott på måndagen den 18/4 Kl. 10,00

/Patrik